Menu z čerstvých potravin? Ušetřete a podpořte své okolí query_builder 08. srpna 2019 Jak zajistit neustálý přístup k čerstvým surovinám, abyste zároveň nemuseli platit přehnané částky za drahé farmářské produkty? arrow_right_altČíst článek
SERIÁL Inspirativní koncepty provozoven: „Baby friendly“ kavárny, které se vyplatí navštívit query_builder 23. července 2020 Vychutnat si skvělou kávu, dopřát si chutný oběd a současně nechat si své děti vyhrát? Možná to zní trochu utopicky, ale dnes je možné opravdu všechno. Jen je třeba navštívit ta správná místa. arrow_right_altČíst článek
SERIÁL Inspirativní koncepty provozoven: Dopřejte si k dobré kávě i skvělou snídani query_builder 09. července 2020 Stihnout připravit snídani a kávu je stále větším a větším problémem pro čím dál víc lidí. S řešením tohoto problému přicházejí snídaňové kavárny. arrow_right_altČíst článek
SERIÁL Inspirativní koncepty provozoven: Když se láska ke kávě spojí s láskou ke zvířatům query_builder 01. dubna 2020 Představíme si několik kočičích kaváren, které opuštěným kočkám daly nový domov. arrow_right_altČíst článek
INFOGRAFIKA: Koncepty provozoven, které nepodléhají módním trendům query_builder 04. března 2020 Vsaďte na jistotu a zařiďte provozovnu tak, že ji nebudete muset měnit po dlouhé roky a stále budete „in“. arrow_right_altČíst článek
Tipy pro experty: Vytvořte si ziskové menu v restauraci query_builder 07. ledna 2020 Pokud chcete být pokrokoví a sklidit úspěch, nesmíte se bát experimentovat. Právě tato zásada platí také při tvorbě ziskového menu. arrow_right_altČíst článek
SERIÁL Inspirativní koncepty provozoven: Moderně a bez masa query_builder 21. ledna 2020 Tyto restaurace a bistra dlouhodobě ukazují, jak by měl vypadat kreativní, zdravý a chutný přístup k moderní gastronomii. arrow_right_altČíst článek
Uvést seznam alergenů je vaší povinností query_builder 22. srpna 2019 Povinnost uvést seznam alergenů v restauracích a provozovnách s občerstvením vychází z nařízení Evropské unie. arrow_right_altČíst článek
Průvodce vytvořením jídelního lístku do food trucku query_builder 13. listopadu 2020 Je důležité připravit takovou nabídku jídel a nápojů, která lidi zaujme. Jak na to? arrow_right_altČíst článek
SERIÁL Inspirativní koncepty provozoven: Tam, kde čaj chutná lépe než kdekoliv jinde query_builder 02. února 2021 Ponořit se do vlastních myšlenek, zapomenout na stresy a hektičnost běžného života... Láká vás tato představa? arrow_right_altČíst článek
SERIÁL o kávě: Kam sahá její historie? query_builder 19. října 2021 Káva patří obecně k těm nejlahodnějším světovým nápojům. V dnešní části seriálu nahlédneme do její historie. Znáte například legendu o pastýři koz? arrow_right_altČíst článek
5 způsobů, jak přijít na nové nápady do restauračního menu query_builder 02. listopadu 2021 Najít nové nápady do restauračního menu může být složité i pro ostřílené kuchaře a provozovny restaurací. Jak na obměnu vašeho jídelníčku? arrow_right_altČíst článek
INFOGRAFIKA: Co byste měli vědět o víně? query_builder 28. října 2021 Víno patří po staletí k oblíbeným alkoholickým nápojům. Co by měl znát každý, kdo si ho rád dopřeje ať už v restauraci, nebo v pohodlí domova? arrow_right_altČíst článek
6 z nejlepších podniků v Česku a na Slovensku podle Tripadvisoru query_builder 11. listopadu 2021 Když zavítáme do cizího města, často se při výběru restaurací, kaváren a barů řídíme doporučeními z internetu. Jaké jsou ty nejlepší podle Tripadvisoru? arrow_right_altČíst článek
SERIÁL o kávě: 4 způsoby, jak připravit skvělou kávu query_builder 23. listopadu 2021 Způsobů přípravy kávy je mnoho. Poradíme vám, jak připravit skvělou kávu nejen v domácím prostředí, ale například také v kavárně nebo restauraci. arrow_right_altČíst článek