Rozhovor s Markem Jánošíkem o kioscích: Pomáhá nám, že zákazník nemusí stát ve frontě query_builder 03. října 2024 S jednatelem fastfoodu Bombay Express jsme si popovídali o technologiích, které používají na provozovnách, čímž se usnadňuje život personálu i zákazníkům. arrow_right_altČíst článek
9 tipů na populární i zcela nové gastro trendy, které stojí za to vyzkoušet ve vašem podniku query_builder 27. března 2024 Provoz gastro podniku majitele občas zažene do nežádoucí rutiny. Proto jsme pro vás připravili přehled zajímavých trendů, které byste mohli vyzkoušet. arrow_right_altČíst článek
Rozhovor s Jakubem Vodárkem: Nejlepší systém funguje ve food trucku query_builder 28. února 2024 Jakub Vodárek je majitel agentury Vše pro akci a bistra Tož Tacos. Promluvili jsme si s ním o jeho podnikání, zákaznících i o systému iKelp POS Mobile. arrow_right_altČíst článek
Miroslav Hečko z restaurace Kurty: „Nejvíce nám pomáhá Kitchen display.“ query_builder 11. října 2023 V Bardějově najdete zajímavou restauraci, v které se snoubí láska k jídlu s láskou ke sportu. O fungování provozovny jsme si popovídali s jejím majitelem. arrow_right_altČíst článek
Jak získat více objednávek na rozvoz jídel query_builder 14. dubna 2022 Hledáte způsob, jak získat více objednávek na rozvoz jídel, ale zároveň to zvládnout jednoduše a s přehledem? ... bez IT odborníků, bez komplikovaných smluv a finančně zatěžujících provizí? arrow_right_altČíst článek
Gastro trend grab and go zvýší tržby vašemu podniku query_builder 20. září 2023 Jak funguje nový trend v gastro oboru grab and go? Jak díky němu můžete ve vaší kavárně, bistru nebo restauraci zvýšit tržby a mít spokojenější zákazníky? arrow_right_altČíst článek
Marketing v gastru 3: Jak a proč využívat Instagram query_builder 29. března 2023 Denně na Instagramu sdílejí obsah běžní uživatelé i významné firmy. Jedná se totiž o skvělý marketingový nástroj. Jak ho může využívat i vaše restaurace? arrow_right_altČíst článek
Marketing v gastru 2: Jak a proč se prezentovat na Facebooku query_builder 13. prosince 2022 V článku vám přiblížíme, proč se prezentovat na Facebooku, jaké jsou nejdůležitější formy obsahu na této sociální síti a jak zde efektivně komunikovat. arrow_right_altČíst článek
Infografika: Co byste měli vědět o destilátech a lihovinách query_builder 15. listopadu 2022 Věděli jste, že destiláty a lihoviny nejsou jedno a totéž? Zásadní rozdíl mezi nimi spočívá nejen v procesu přípravy, ale také v kvalitě a typu vstupních surovin. arrow_right_altČíst článek
5 tipů pro zlepšení donáškové služby query_builder 07. května 2022 Ptáte se, jak zlepšit donáškovou službu? Přečtěte si pár tipů. arrow_right_altČíst článek
Marketing v gastru: Rady, jak udělat webstránku restaurace query_builder 02. listopadu 2022 Spousta restaurací spoléhá pouze na sociální sítě. Ale právě kvalitní web může být místo, kde mohou soustředit a efektivně propojovat své online aktivity. arrow_right_altČíst článek
Tipy na skvělé saláty, kterými zpestříte vaše denní menu query_builder 04. října 2022 Stále více lidí preferuje zdravé stravování. I proto by měla mít jídla jako saláty pevné místo v menu každé restaurace. Kterými saláty obohatit jídelníček? arrow_right_altČíst článek
Infografika: Co byste měli vědět o čaji? query_builder 10. března 2022 Čaj je po celém světě oblíbený nápoj, který v zimě dokáže zahřát a v létě osvěžit. Hlavní složkou pro jeho výrobu jsou listy čínského čajovníku. Co dalšího byste o něm měli vědět? arrow_right_altČíst článek
SERIÁL o kávě: Oblíbené kávové nápoje – klasické i alkoholické query_builder 03. března 2022 Jedním z benefitů kávy je, že jde připravit na více způsobů. Díky tomu dokáže potěšit široké spektrum lidí. Jaké jsou oblíbené způsoby přípravy kávy? arrow_right_altČíst článek
INFOGRAFIKA: 12 výhod dobrého restauračního pokladního systému query_builder 08. února 2022 Dobrý POS má v restauraci mnoho výhod. Zde je dvanáct z nich, které mohou být klíčové pro vaše šťastné podnikání. arrow_right_altČíst článek